Press "Enter" to skip to content

Groene ijstjee van de LIDL

Als enorme fan van groene ijsthee gaan er hier regelmatig pakken doorheen. Ik denk gerust dat ik per dag een liter tot anderhalve liter ijsthee weg kan drinken. Helemaal alleen. Met ruim een euro per pak is dat wat Litpon Ice Tea Green betreft een dure grap.

Lekkere ijsthee, dat zeker. Maar wel erg duur. Ik betaal per maand gerust € 30 aan alleen al ijsthee. Als je dat zo optelt, is dat best even schrikken.

Alternatieven kon ik echter niet vinden. Die van de Jumbo (huismerk) was lekker, maar die hebben heel wat smaken uit het assortiment gehaald. Ze hadden heerlijke varianten met lychee en cranberry’s, maar die zijn vervangen door een of andere ranzige mintthee. Daar waagde ik me dus niet meer aan. Ook die van AH komt niet in de buurt van lekkere ijsthee.

Maar nu was ik vorige week bij de LIDL en daar verkochten ze sixpacks. 6 flessen van 1,5 liter voor nog geen € 4 (ex statiegeld, natuurlijk). € 0,60 voor 1,5 liter groene ijsthee.

Zoals altijd word ik  hebberig van de LIDL, maar dat was hier niet erg. Die 6 flessen dronk ik in no time op en ik moet eerlijk zeggen dat ik er verslaafd aan ben geraakt. Ik vind ze tegenwoordig zelfs lekkerder dan de echte van Lipton. Die drink ik alleen nog op terrasjes en  uit eten.

Dus voor iedereen die wel gek is op groene ijsthee, maar niet al teveel geld wil missen, is de groene ijsthee van de LIDL een absolute aanrader.

Groene ijsthee LIDL

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *