Press "Enter" to skip to content

Plus500 review – Betrouwbaar of niet?

Deze Plus500 review bekijkt cfd broker Plus500 vanuit diverse hoeken, om jou te vertellen of +500 een goede broker en vooral een betrouwbare broker is om in cfd te handelen. Je komt in deze Plus 500 review onder meer te weten waar Plus500 zit, wat Plus500 doet en hoe je met de software van Plus500 kunt handelen in contract for difference.

Wat biedt Plus500 aan?

Plus500 is een broker die contract for difference aanbiedt. Dat zijn contracten op basis van prijsdalingen en –stijgingen voor onderliggende goederen. Die goederen kunnen van alles zijn, zoals aandelen, grondstoffen, etf’s, beursindexen, cryptocurrency, edelmetalen, goud, zilver, rijst, koffiebonen, vanille, sinaasappelen en crypto indexen.

Door te speculeren op koersstijging of daling maak je een afspraak met Plus500. Krijg jij gelijk in je contract? Dan betaalt Plus500 jou. Krijg jij geen gelijk? Dan betaal jij de broker.

Cfd’s zijn populair, omdat ze het mogelijk maken ook te speculeren op dalende koersen én met hefbomen werken. Door middel van een hefboom kun je je inleg vermenigvuldigen en dus – zonder dat je zelf over dat geld beschikt – met veel hogere bedragen in cfd handelen.

Plus500 review

Broker Plus500

Plus500 is een van de bekendste brokers, zoals je in deze Plus500 review zal lezen. Ze is opgericht in 2008 in Israël en behoorlijk gegroeid. Zo heeft Plus500 een clientèle in Europa en Azië. Vele handelaren handelen via Plus500 in cfd’s.

Plus500 is een betrouwbare partij. Ze moet aan wetgeving en financiële verplichtingen voldoen en staat onder controle van financiële waakhonden, waaronder de FMA. Je kan dit zelf ook terugzien aan de advertenties van Plus500, waar altijd gewaarschuwd wordt voor verlies. Plus500 wil dan ook dat mensen die via haar platform beleggen op de hoogte zijn van de risico’s en kennis hebben genomen van cfd trading.

Cfd trading bij Plus500

Je kan op twee manieren aan cfd trading doen bij Plus500: met je eigen geld of met virtueel geld. Dit virtuele geld ontvang je in de Plus500 demo.

Traden met je eigen geld

Ben je al ervaren in cfd handel? Dan kun je makkelijk  geld in- en uitboeken. In het uitgebreide platform van Plus500 kun je vervolgens gaan traden in cfd’s. Je kan posities openen en sluiten en hefbomen gebruiken.

Virtueel geld

Wil je na deze Plus500 review eerst eens zelf ervaren hoe het is om te traden met cfd? Dan kun je de demo-versie van de app van Plus500 gebruiken. Dat is precies dezelfde omgeving als de echte, maar dan zonder dat je zelf geld inboekt. Je krijgt veertigduizend euro van +500 en kunt hiermee handelen. Uiteraard kun je dit geld niet naar jezelf uitkeren, want het is virtueel geld. Maar het is wel een heel goede manier om kennis te maken met de manier waarop Plus500 werkt.

Samenvatting: Plus500 review

Plus500 review samengevat: Plus500 is een betrouwbare broker, die ontstaan is in 2008 in Israël en mensen in Europa en Azië in staat stelt te handelen in contract for difference. De broker wordt streng gecontroleerd door afzonderlijke financiële waakhonden per land en de FMA. Plus500 waarschuwt haar gebruikers voor de risico’s die ze lopen door te handelen in cfd en wil dat de handelaren op de hoogte zijn  van cfd-handel in het algemeen.

Wie wil oefenen met cfd-handel kan de Plus500 demo gebruiken. In de Plus500 app kun je eenvoudig je orders uitzetten en inspelen op koersveranderingen. Zowel Plus500 als wij adviseren je om daarna pas aan de slag te gaan met echt geld.

Kort gezegd is Plus500 een prettige, betrouwbare en toegankelijke broker voor de handel in cfd’s. De Plus500 app maakt het bovendien mogelijk om makkelijk en snel te handelen.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *